Defileul Jiului Cross-Country (XC) Maraton

14-05-2012

Defileul Jiului Cross-Country (XC) Maraton este o competitie destinata atat ciclistilor profesionisti, cat si celor dornici de a-si descoperi capacitatile sau depasi limitele.
Evenimentul este organizat de Asociatia Golife si Administratia Parcului National Defileul Jiului, cu sprijinul S.P.J. SALVAMONT GORJ sub egida zilei europene a parcurilor (24 mai), avand ca obiectiv principal promovarea Parcului National Defileul Jiului printr-o activitate prietenoasa mediului si biodiversitatii. Pe langa acest lucru se doreste promovarea in zona a acestui sport si sensibilizarea autoritatilor locale pentru crearea pistelor de bicicleta in localitati.

Competitia consta in parcurgerea la alegere a doua trasee, unul de cca 33 km numit semimaraton si unul de cca 61 km, numit maraton, in urma carora ocupantilor primelor trei locuri de la fiecare categorie, li se acorda trofee si premii prin aportul organizatorilor si sponsorilor.
Participarea la competitie de face prin inscriere online sau in ziua startului  prin completarea unui formular cu datele principale de identitate, plata unei taxe de participare si acceptarea prin semnatura a regulamentului stabilit de organizatori si adus la cunostinta publicului prin postarea pe website.
Regulamentul Maratonului este bazat pe cele ale majoritatii competitiilor de gen din Romania si o buna parte a prevederilor Regulamentului UCI pentru competitiile XCM.
Pentru detalii referitoare la program, inscrieri, regulament, hartile traseelor, rezultate, editii trecute, va invitam sa consultati http://maraton.defileuljiului.ro



Contact SALVAMONT
Adauga un comentariu