Alertează Salvamont

Folosește această funcție dacă te afli într-o situație de pericol!
Browserul va încerca să îți localizeze poziția și o va trimite echipei Salvamont!

Întreabă Salvamont

Atenție Acest site este unul de informare. Pentru situații de urgență sunați la 0Salvamont (0725826668) sau 112.

Planifică-și ieșirile pe munte cu ajutorul Salvamont !
Pentru o cât mai bună operativitate în obținerea de informații vă încurajăm să ne contactați telefonic prin Dispeceratul Național Salvamont Vodafone/Fundația Vodafone, 0SALVAMONT sau 0725826668 și dispecerii noștri vă vor pune imediat în legătură directă cu formațiile Salvamont din zona dumneavoastră de interes.
De asemenea, puteți adresa prin intermediul emailului întrebări sau semnala anumite situații Serviciilor publice Salvamont, Dispeceratului Național Salvamont sau Conducerii Salvamont Romania.
Nu uitați serviciile Salvamont, prietenii dumneavoastră de nădejde de pe cărările munților sunt singurele structuri care dețin competența legală, acreditările și certificările necesare, personal pregătit profesional și atestat pentru a interveni în soluționarea accidentelor montane în care sunt implicate persoane cu afecțiuni medicale.

:

::

Termeni si Conditii

Sunt de acord cu confidențialitatea datelor ce vor respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestora.


Completați câmpurile de mai jos cu datele cu care ați făcut cererea

: