Deschiderea sezonului de schi 2017-2018 in Bihor

23-12-2017

Avem placerea sa va anuntam ca, incepand cu data de 22 dec. complexul de schi "Piatra Graitoare", situat in satul de vacanta Vartop, localizai in raza ad-tiva a orasului Nucet, jud.Bihor, si-a deschis portile pentru amatorii de schi si snow-boarding.

Informatii despre programul de funtionare, tarifele la urcarea cu telescaunul, la parcarea auto din incinta dar si detalii despre grosimea stratului de zapada, starea partiei si alte informatii utile pot fi regasite in fisa informativa a complexului de schi din sectiunea "Partii" a aplicatiei "SALVAMONT" dezvoltata de VODAFONE Romania in parteneriat cu Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani din Romania, ID-ul complaxului "Piatra Graitoare" fiind 82.

Totodat Indemnam turistii sa se familiarizeze cu setul de norme si reglementari care se impun a fi respectate, acestea fiind afisate pe panouri situate in imediata apropiere a cailor de acces spre statia de imbarcare a telescaunului. Deasemenea, respectati recomandarile primite din partea personalului Salvamont care asigura asistenta pe partiile de schi.

DIstractie maxima !!!

Mari Adrian - dispecer SJ Salvamont-Salvaspeo BIhor



Contact SALVAMONT
Adauga un comentariu