Avertizare - Åžiria Bike Race 2014

11-09-2014

Sâmbătă 13 septembrie, în zona de vest a munÅ£ilor Zarandului, se va organiza competiÅ£ia de ciclism montan "Cupa Racing Bike Pro" un eveniment organizat sub egida West Bike Tour 2014.
Având în vedere faptul că traseul de concurs va străbate drumurile de acces ÅŸi potecile turistice marcate din zonă, rugăm toate persoanele care doresc să parcurgă unul din traseele marcate din zona de vest a munÅ£ilor Zarand (traseele turistice loc. Åžiria-Cetate Åžiria-Åžaua Cazan-Schitul Feredeu – marcaj cruce albastră, creasta principală a munÅ£ilor Zarandului între Vf. Cioaca Zicătorii ÅŸi Vf. Cârciuma – marcaj bandă roÅŸie, Vf. Gurgului-valea Cersca – marcaj triunghi galben, loc. Åžiria-valea AlmaÅŸului-Căsoaia – marcaj punct albastru) pe care se va desfăsura competiÅ£ia de ciclism montan să acorde o atenÅ£ie sporită participanÅ£ilor la concurs!!!
Toate macajele turistice pe care se va desfăşura competiÅ£ia au fost remarcate integral în cursul anului de către Serviciul Public JudeÅ£ean Salvamont-Salvaspeo Arad.

Programul concursului:
Start: loc. Åžiria, jud. Arad
Data: 13 septembrie 2014 , ora 11:00

Categorii:
45 km - Maraton Elite Open (18+)
35 km - 14-17 ani Open
35 km - Race 18-29 ani (Masculin / Feminin)
35 km - Race 30-39 ani (Masculin / Feminin)
35 km - Race 40 + ani (Masculin / Feminin)

În cazul semnalării producerii unor accidente vă rugăm să apelaÅ£i la numărul unic de urgenţă 112 sau la Dispeceratul NaÅ£ional Salvamont 0-SALVAMONT. Apelul se iniÅ£iază formând pe telefonul mobil tastele corespunzatoare cifrei 0 si literele, s a l v a m o n t (0-725826668).

Vă mulÅ£umim pentru înÅ£elegere!
Serviciul Public Judeţean Salvamont-Salvaspeo Arad



Contact SALVAMONT
Adauga un comentariu