Salvamont si Vodafone aduc informatii complete despre partiile de schi, direct pe telefonul mobil!

16-12-2013

Incepand de astazi, 16 decembrie, pasionatii sporturilor de iarna au acces la mai multe informatii despre partiile de schi, notificari zilnice si continut special, direct pe telefonul mobil in aplicatia Salvamont.

Astfel, veti gasi zilnic informatii actualizate despre 130 de partii din intreaga tara, ce includ: grosimea stratului de zapada, conditiile zilnice de schi, hartile muntilor si detalii despre fiecare partie.

Aplicatia contine si informatii despre lungimea partiilor, diferenta de nivel, gradul de dificultate, programul de functionare, mijloacele de transport disponibile pe partie, nocturna si tunurile de zapada artificiala.

Mai mult, cu sprijinul Jurnalului National, sectiunea de Partii este imbogatita cu imagini de pe partie. De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) furnizeaza, in aplicatie, informatii in timp real despre starea vremii si conditiile atmosferice.

In plus, pentru a putea alege din timp partiile de schi spre care sa calatoriti, selectati partiile preferate si, automat, se va activa functia de notificari zilnice. De atunci, in fiecare dimineata veti primi pe telefon informatii despre partiile preferate.

Atat traficul de date realizat prin intermediul aplicatiei, cat si continutul, sunt gratuite pentru utilizatorii serviciilor Vodafone.



Contact SALVAMONT
Adauga un comentariu