Recomandare sezonul de varaZece Sfaturi Salvamont pentru turistii care se deplaseaza pe trasee montane in sezonul de vara.


Traseu marcat

Rodna - Varf Benes - Saua Curatel - Saua Cu Lac - Taul Lala Mare

Muntii: Rodnei
Marcaj:
Durata: 13 h
Grad de dificultate: dificil
Sezonalitate: interzis iarna
Nivel de echipare: complex

Acum in Muntii Rodnei 22°C
Vreme deosebit de calda

Luni

30/18 °C
Marti

30/19 °C
Miercuri

31/19 °C

Vezi prognoza extinsa

Vezi harta muntelui (7.88 MB)Ultima actualizare 2015-03-15 23:12:56

Comentarii:

Buna ziua! Vreau sa fac in acest weekend traseul din Rodna pana in Saua cu Lac. Conform hartii Muntii Nostri aparuta in 2014, acest traseu nu este interzis iarna, i se acorda o dificultate medie si o durata de 6-6,5 ore pana in Saua cu Lac. Va rog sa imi spuneti daca traseul este practicabil in aceasta perioada. Multumesc anticipat.
Postat: 05-01-2017 de catre Andrei Pahomi
Buna ziua. Din cate stiu traseul respectiv este in arealul colegilor de la Salvamont Maramures. Poate ar fi bine sa-i contactati direct pe ei. In acest sens va recomand sa accesati link-ul : http://www.arhimedes.ro/salvamont/echipa.html Gasiti acolo cam toate echipa si in mod sigur cineva va putea sa va dea informatiile necesare. Va recomand sa va consultati cu ei si in privinta hartii pe care o aveti la indemana. E posibil sa fi aparut modificari ale traseelor/marcajelor in teren. O tura faina va doresc. Cu stima, Marin Adrian - dispecer SJ Salvamont-Salvaspeo Bihor
Postat: 05-01-2017 de catre 0salvamont

Consideri ca informatiile nu sunt corecte,
scrie-ne chiar acum!

Contact SALVAMONT
Adauga un comentariu