Avertizare

24-01-2014

Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani din Romania va avertizeaza ca desi in unele statiuni a nins stratul de zapada este inca insuficient pentru practicarea schiului. Va recomandam sa urmariti in aplicatie starea partiilor si sa le alegeti doar pe cele cu o calitate satisfacatoare, buna sau excelenta. De asemenea practicarea schiului pe partiile declarate inchise si in afara partiilor amenajate se face pe propria raspundere. Va dorim un sfarsit de saptamana excelent!


Echipa Salvamont


Comentarii:

Din pacate informatiile din aplicatie nu sunt actualizate, ar trebui sa faceti ceva cat mai repede !
Postat: 26-01-2014 de catre Nevian
Transmiterea informatiilor referitoare la starea partiilor se face dupa ce acestea sunt amenajate cu masina de batut zapada , faptul ca ninge mult intr-un anumit moment, nu este un criteriu relevant atat timp cat viscoleste foarte puternic. Dupa ce duminica noaptea partiile au fost amenajate , am putut ca luni dimineata sa transmitem informatii corecte privind starea partiilor.Speram ca intelegeti acest circuit informational , menit sa va ofere cele mai corecte si recente informatii. Va multumim.
Postat: 27-01-2014 de catre 0salvamont
Maine vreau sa plec in busteni partia calinderu,puteti sa mi spuneti care este starea drumurilor din bucuresti pana in busteni, si in ce conditii ajung acolo? se poate urca usor cu masina? Va multumesc!
Postat: 27-01-2014 de catre roxi
Buna seara, se poate ajunge in Busteni la partie dar nu stim sa va spune calitatea drumului/soselelor deoarece nu detinem aceste informatii.Pentru aceste informatii apelati la Dispeceratul drumuri Nationale, ei sunt cei mai in masura sa va ofere aceste detalii.
Postat: 27-01-2014 de catre 0salvamont
Buna as dori sa ajung de la buzau pana la brasov cum sunt drumurile
Postat: 10-02-2014 de catre aldea madalin
Buna seara, pe 14.02, vrem sa facem o schiere, de dimineață până seara. Ce pârtie ne recomandați? In Sinaia, Bușteni sau Predeal? Stima
Postat: 11-02-2014 de catre george
Buna ziua!La Sinaia, se schiaza pe Valea Dorului,doar daca nu bate vantul cu intensitate, caz in care se opresc instaletiile de transort.Se schiaza in Busteni pe Kalinderu, iar in Predeal pe Clabucet. Sa aveti o zi buna
Postat: 12-02-2014 de catre 0salvamont
Buna ziua,nu detinem informatii referitoare la calitatea drumului/soselelor.Pentru aceste informatii apelati la Dispeceratul drumuri Nationale, ei sunt cei mai in masura sa va ofere aceste detalii.
Postat: 13-02-2014 de catre 0salvamont
Buna, Se mai schiaza in zona valea prahovei?Unde? Merci.
Postat: 27-02-2014 de catre anne_david_30@yahoo.com
Buna ziua, pe Valea Prahovei se schiaza in Sinaia- Valea Dorului, Azuga - Sorica si Cazacu copii, Predeal - Clabucet sosire. Din pacate partiile nu sunt in stare foarte buna, prezinta portiuni cu pamant si pietre. Daca temperaturile se mentin ridicate acestea se deterioreaza si mai mult decat sunt.
Postat: 28-02-2014 de catre 0salvamont
Buna seara . Se schiază in poiana Brașov ? Weekendul 07.03-10.03 .ceva INFO despre stătea partiilor ?va multumesc.
Postat: 06-03-2014 de catre Florin
Buna seara, partiile sunt satisfacatoare, zapada este destul de grea, apoasa. Partea superioara pana la telescaunul de 6 persoane este in stare mai buna. Din pacate de pe partia Sulinar pentru a ajunge la telescaun este o portiune unde sunteti nevoit sa va dati schurile jos. Lupului prezinta pe alocuri pete de pamant si cateva pietre si de asemenea Drumul Rosu. Parte de jos este considerabil deteriorata, pentru a ajunge la telegondola fiind nevoit sa va dati schiurile jos pe o portiune destul de mare.
Postat: 07-03-2014 de catre 0salvamont

Contact SALVAMONT
Adauga un comentariu